/ Блогът на ClaimCompass

Предметите, с които да се сдобиете преди следващото пътешествие

На тези, които обичат да странстват из непознати територии, обикновено не им трябва повече от раницата на гърба, която събира всички необходими вещи. В този списък Ви предлагаме някои наистина иновативни и полезни предмети, които ще направят преживяването Ви на пътя още по-пълноценно.

Надуваема лампа със слънчеви батерии

LuminAID Ви предлага екологичен и удобен източник на светлина по време на пътешествие. След 6–7 часа зареждане на слънце, лампата може да Ви предостави до 16 часа LED светлина. Освен това, тя е водоустойчива, лесно преносима и тежи едва 56 грама.

Шише за пречистване на вода

Голяма част от проблемите по време на пътуване са предизвикани от замърсена питейна вода, което прави пречиствателното шише CAMELBAK един ефективен начин да избегнете тези неприятности. Особено приложимо за пътешествия из места с лоши природни условия и за места като Централна Америка, Азия и Африка, където питейната вода се открива по-трудно.

„Щраусова“ възглавница

Ако искате да се скриете от околните и да дремнете необезпокоявани докато чакате следваия си полет, „щраусовата“ възглавница е перфектна за Вас. Тя създава комфорт и Ви изолира от външни шумове, светлина и други дразнители, като също помага да се справите с джетлага при дълги пътувания.

Безпясъчна плажна постелка

Тази постелката първоначално е разработена с военни цели и е напрравена от материя, на която е невъзможно да се задържи пясък. Позволява Ви да се насладите на дългите летни дни на плажа без да се тормозите от полепналия пясък.

Мини ютия

Със своя 420-ватов мотор и три топлинни степени, Steamfast е най-малката в света по рода си. С приблизителните си размери на компютърна мишка, ютията е компактен и удачен
вариант за пътя.

„Джобна“ пералня

Независимо къде се намирате, било то из малките градчета на френското крайбрежие или на сафари в Африка, Scrubba Wash Bag може да се ползва навсякъде. Единственото, от което се нуждаете, е малко перилен препарат, 2-4 литра вода и няколко минути от времето си.

Отоплителни стелки за обувки

Стелките ThermaCell Ви позволяват да се насладите на различните зимни активности, които често могат да причинят дискомфорт поради ниските температури. Оборудвани с високо-технологични отоплителни, дистанционно управление и водоустойчива материя, стелките ще осигурят необходимата топлина за краката Ви.

Персонализирани чехли за плаж

Е, не че са Ви крайно необходими, но пък персонализираното послание със сигурност ще предизвика усмивки по лицата на околните.

Стерео-куфар

BOOMCASE е стилен и Ви позволява да споделите любимите си парчета с околните, дори те да не искат да ги чуят! Куфарът е със зареждащи се батерии и издържа над 10 часа.

Предметите, с които да се сдобиете преди следващото пътешествие
Share this